خرید و قیمت انواع شیلنگ
سیلیکونی
این واقعیت که شیلنگ های سیلیکونی نسبت به شیلنگ های لاستیکی معمولی دارای استحکام بیشتری هستند ، سفت تر هستند و انعطاف پذیری خوبی دارند به اثبات رسیده است. شیلنگ های سیلیکونی از سیلیکون با درجه خلوص بالا ساخته شده است و مقاومت خوبی در برابر درجه حرارت های بالا از خود نشان می دهد که باعث می شود آنها برای سیستم ها و فرایند های سرمایشی و گرمایشی ایده آل باشند
ماده اصلی و اولیه تشکیل دهنده این شیلنگ که ترکیب پلیمری است در صورتی که بسیار خالص باشد ترکیبی غیر سمی است که برای استفاده در فرآیندهای صنایع آرایشی و دارویی و همچنین در بیوتکنولوژی مناسب است و مورد استفاده قرار می گیرد .
شیلنگ سیلیکونی در برابر درجه حرارت های شدید ، اوزن ، تابش اشعه و نور ، رطوبت ، فشرده سازی ، هوا و تأثیرات شیمیایی مانند نفت و روغن مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد و از آنجایی که سیلیکون بدون رنگ و بو است ، در زمان قرار گیری این شیلنگ در محیط های مختلف که مایعات را منتقل می کند ، رنگ و بویی به سیالات انتقال داده نمی شود .
این نوع شیلنگ در برابر تغییر دما و فشار مکرر و شدید مقاومت می کند و محصولات خونی و سایر مایعات دارویی به آن نمی چسبد .
از این شیلنگ میتوان به عنوان شیلنگ خلاء از دریچه های pcv استفاده کرد هم چنین می توان از آن تا منیفولد ورودی هوا از موتور خودرو استفاده کرد .
این شیلینگ از ماده اولیه سیلیکون که از پلیمریزاسیون ماده پلی دی متیل سیلوکسان ایجاد می شود به دست می آید . پلی دی متیل سیلوکسان یک ماده غیر سمی است اجزا سازنده آن سیلیسیم است .
سیلیسم که در گروه چهارم جدول تناوبی قرار دارد از فراوان ترین مواد موجود در پوسته زمین است که دارای ماهیتی خنثی است . به دلیل غیر سمی بودن پلی دی متیل سیلوکسان از آن برای تهیه محصولات زیست فناوری به طور گسترده استفاده می شود .
از پلی دی متیل سیلوکسان علاوه بر تهیه شیلنگ سیلیکونی ، می توان رزین سیلیکونی و چسب سیلیکونی نیز تهیه کرد و به طور کلی تمام ترکیباتی که ماهیت سیلیکونی دارند از این ماده به عنوان ماده اولیه استفاده شده است .
سیلیکون ایجاد شده با استفاده از پلی دی متیل سیلوکسان دارای ویژگی های بارز و برجسته ای است که از آن جمله می توان به مقاومت بسیار خوب آن در برابر اشعه فرابنفش ، مادون قرمز و گاما ، باکتری ها ، قارچ ها ، اوزون اشاره کرد . از لحاظ شکل ظاهری ، صاف ، شفاف و بسیار مقاوم است و مقاومت بسیار خوبی در برابر گرما ، سرما ، پیری ، اوزون ، سایش ، و اصطکاک دارد .
برای تهیه
در مرحله اول سیلیسیم که از کوارتز استخراج می شود تا دمای 1800 درجه سانتی گراد گرم می شود که موجب ایجاد سیلیسیم بسیار خالص و ایزوله می شود . بعد از آن اجازه داده می شود تا خنک شود . برای ساختن سیلیکون ، این پودر سیلیکون ریز با متیل کلرید ترکیب شده و یک بار دیگر گرم می شود.
گرما موجب واکنش بین این دو ماده می شود و باعث تشکیل ماده ای به عنوان متیل کلروسیلان می شود . متیل کلروسیلان در حقیقت ترکیبی است که حاوی چندین ترکیب است ، که غالب ترین آنها ، دی متیل دی کلروسیلان ، که ساختمان اصلی سیلیکون است .
تبدیل دی متیل دی کلروسیلان به سیلیکون نیاز به یک فرآیند تقطیر پیچیده دارد که در آن اجزای مختلف متیل کلروسیلان از یکدیگر جدا می شوند . از آنجا که کلروسیلان های مختلف دارای نقاط جوش های مختلفی هستند ، این کار را می توان با گرم کردن مخلوط به یک سری از دمای دقیق انجام داد.
پس از تقطیر ، آب به دی متیل هیدروکلروسیلان اضافه می شود که باعث جدا شدن آن به دی سیلانول و اسید هیدروکلریک می شود . سپس اسید هیدروکلریک به عنوان یک کاتالیزور دی سیلانول عمل می کند و باعث می شود که به پلی دی متیل سیلوکسان متراکم شود.
همانطور که متوجه شدید ، پلی دی متیل سیلوکسان حاوی پیوند سیلوکسان است که زنجیره اصلی سیلیکون را تشکیل می دهد . از آنجا ، سیلیکون با استفاده از روش های مختلفی بسته به خواص مورد نظر تهیه شیلنگ سیلیکونی ، پلیمریزه می شود .
در حالی که تولید سیلیکون ممکن است پیچیده به نظر برسد ، در واقعیت بسیار ساده است و می توان در مقیاس جمعی با هزینه ای نسبتاً کم انجام داد. به همین ترتیب ، جای تعجب نیست که سیلیکون همه کاره به عنوان یکی از محبوب ترین الاستومرها برای مصارف تجاری و صنعتی ظاهر شده است.
ماهیت شیلنگ سیلیکونی تهیه شده بسیار انعطاف پذیر است و اصطکاک کششی بسیار خوبی دارد که باعث گسترش کاربرد های آن می شود . از جمله کاربرد های این شیلنگ می توان به استفاده از آن در اتوکلاو ها اشاره کرد چرا که تحت شرایط دمایی مختلف دچار آسیب نشود . همچنین به عنوان اتصالات حاوی محلول های ضد عفونی کننده و به طور کلی برای انتقال سیالات استفاده می شود .
چند دلیل وجود دارد که نشان می دهد شیلنگ های سیلیکونی معمولا دارای یک برتری نسبی نسبت به شیلنگ لاستیکی هستند که از جمله این برتری ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1. انعطاف پذیری و حالت ارتجاعی
شیلنگ های سیلیکون از انعطاف پذیری بهتری نسبت به شیلنگ لاستیک بهره می برند. آنها این انعطاف پذیری را بر خلاف شیلنگ های لاستیکی حفظ می کنند . این موضوع باعث می شود احتمال شکافتن ، سفت شدن و یا پوسیده شدن شیلنگ کاهش یابد .
2. طول عمر
شیلنگ های سیلیکونی عمر نسبتا طولانی ای دارند و به سختی دچار فرسایش می شوند . از آنجا که آنها طول عمر بالایی دارند ، می توانند در مقایسه با شیلنگ های لاستیکی هزینه کمتری را برای هر قسمت دستگاه به بار آورند .
3. محدوده دمای عملیاتی
یکی از اصلی ترین دلایلی ترجیح شیلنگ سیلیکونی نسبت به لاستیکی میزان درجه حرارت کار در آن است ، که مربوط به ترمودینامیک است. شیلنگ های سیلیکونی قادر به حمل مایعات در دماهای بسیار بالاتر از لاستیک هستند.
4- کنترل صدا و لرزش
سیلیکون با حفظ نمایه ای آرام و پایدار ، توانایی خوبی در تضعیف صداها و ارتعاشات دارد. لاستیک به دلیل اصطکاک بین لاستیک و سطحی که در آن قرار می گیرد به عنوان یک منبع صوتی شناخته شده است.
5- زیبایی شناسی
یكی از بارزترین مزایای به روزرسانی شیلنگ های به کار رفته در قسمت کلاهک ها ، این است که بهتر به نظر برسند . بنابرای تنوع رنگ در شیلنگ های سیلیکونی باعث شده پاسخگوی نیاز های مختلف باشد .
شیلنگ تفلون
شیلنگ تفلونی در بسیاری از کاربردهای صنایع کاربرد گسترده ای دارد . از ویژگی های شیلنگ PTFE می توان به انعطاف پذیری عالی ، تحمل درجه حرارت بالا و مقاومت شیمیایی خوب ، سازگاری خوبی با بخار دارد .
و این موضوع باعث شده یک گزینه مناسب برای برنامه هایی باشد که نیاز به تمیز کردن با بخار ، مونتاژ و یا انتقال مواد بسیار چسبناک مانند چسب و رنگ دارند مناسب می باشد .
این شیلینگ نه تنها در برابر مواد چسبناک و بخار و مقاوم است بلکه در برابر مواد شیمیایی نیز استحکام خوبی از خود نشان می دهد .
شیلنگ های تفلونی مطابق استاندارد های سازمان غذا و دارو بوده و غیر سمی می باشند و یک انتخاب ایده آل برای برنامه های غذایی و آشامیدنی محسوب می شوند . از جمله کاربرد این محصول علاوه بر سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک با دمای بالا ، مانند استفاده از آن در کارخانه های فلزی ، ریخته گری ها ، در وسایل های ترانزیت و کمپرسور هوا نیز یافت می شود .
این محصول علاوه بر مقاومت بسیار خوبی که در برابر حرارت و سرما دارد ، مقاومت خوبی نیز در برابر خوردگی دارد ، عدم سمیت ، نفوذپذیری بسیار کم ، وزن سبک ، مقاومت در برابر خستگی و فرسایش ، سهولت در تمیز کردن این نوع شیلنگ و ضد عفونی کردن راحت ، مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش ، مقاومت خوب در برابر اوزون از دیگر ویژگی های این محصول است .
از مشخصات فنی این شیلنگ می توان به موارد زیر اشاره کرد : تحمل حرارتی آن که بین 65- تا 450 درجه است . دانسیته آن حدود 1.8 گرم بر سانتی متر مکعب است . میزان تحمل فشار آن به قطر بستگی دارد ، به طوری که برای یک شیلنگ با قطر 1.8 اینچ ، میزان فشار کار 350 پوند بر اینچ مربع است.
گاهی بر روی شیلنگ های تفلونی یک روکش از استیل ضد زنگ نیز قرار داده می شود که به آن شیلنگ استیل داخل تفلون گفته می شود که به منظور کاهش آسیب رسیدن به شیلنگ در صنایع استفاده می شود . نوع جنس روکش فلزی به کار رفته بر روی شیلنگ تفلون متفاوت است .
استیل به کار رفته به عنوان روکش معمولا از نوع 316 است که معمولا برای موارد شلنگ های دریایی توصیه می شود. مونل – یا آلیاژ نیکل و مس – برای شیلنگ هایی که در معرض محیط های به شدت خورنده ، استفاده می شود و همچنین روکش برنز برای کاربردهای دریایی در دسترس است .
سوالی که ممکن است به ذهن برسد آن است که شیلنگ سیلیکون رسانا است یا نا رسانا؟ شیلنگ های تفلونی استفاده شده برای حمل سوخت یا بنزین یا سایر هیدروکربن هایی که دارای ویسکوزیته کم هستند دارای سرعت جریان بالایی هستند ، درنتیجه تمایل به ایجاد بارهای استاتیکی دارند که می توانند موجب ایجاد حفرات بسیار ریز شود، و سوراخی در تفلون ایجاد کنند . از آنجایی که تفلون رسانا است باعث می شود تا بار استاتیک از آن جریان پیدا کند و احتمال این خطر کاهش یابد